سرتيپ دو پاسدار سيد حميد صدرالسادات افزود: به عبارت ديگر در افق 1404 کشور ما بايد 20 ميليون گردشگر جذب کنيم.
فرمانده انتظامي استان اصفهان ادامه داد: دستيابي به اين هدف بزرگ از مسير برنامهريزي همه جانبه و مطالعه گردشگري و بررسي تمامي عوامل موثر بر آن در سطح ملي و بين المللي صورت خواهد گرفت.
سرتيپ دو پاسدار سيد حميد صدرالسادات افزود: به نظر اساتيد گردشگري برقراري امنيت گردشگري نخستين قدم براي اجراي هدف فوق است.
وي با بيان اينکه در همين راستا ضرورت مطالعه گسترده موضوع امنيت گردشگري در سال 87 در فرماندهي استان اصفهان احساس شد، تصريح کرد: نتيجه بررسيهاي لازم انجام شده و پيشنهاد برگزاري همايشي با اين موضوع در سطح ملي ارائه شد که پس از اعلام نظرهاي کارشناسانه و نقد و بررسي اهداف و ابعاد آن نهايتاً موضوع همايش با عنوان «همايش امنيت و توسعه پايدار گردشگري» با پنج محور به تصويب رسيد.
صدرالسادات خاطرنشان کرد: با دريافت مجوز برگزاري همايش اطلاع رساني اوليه آغاز شد.
وي ادامه داد: با توجه به تبليغات گسترده و استقبال کم نظير علاقهمندان و فرهيختگان و اساتيد در ارائه مقالات در سراسر کشور 220 عنوان مقاله به دبيرخانه اجرايي همايش واصل شد.
فرمانده انتظامي استان اصفهان اضافه کرد:با توجه به تنوع مقالات از نظر موضوعي در محورهاي تعيين شده اين مقالات در ابتدا تفکيک موضوعي شدهاند که ترکيب تفکيکي اين مقالات شامل 58 عنوان با محوريت اجتماعي 26 عنوان با محوريت ابعاد فرهنگي 39 عنوان با محوريت ابعاد اقتصادي 17 عنوان با محوريت ابعاد سياسي و 41 عنوان با محوريت ابعاد زيست محيطي است.
وي همچنين گفت: در بخش داوري مقالات تعداد 40 نفر داور از زبده ترين اساتيد دانشگاهي متخصص براي داوري مقالات انتخاب و در روزهاي 26 و 27 مهر ماه جلسه داوري مقالات برگزار شد. از اين تعداد 85 عنوان توسط کميته علمي پذيرفته شد که 24 عنوان قابل ارائه به صورت شفاهي 61 عنوان قابل ارائه به صورت پوستر انتخاب شد.
صدرالسادات در پايان ابراز اميدواري کرد که ثمره اين همايش حرکتي براي مطالعات و پژوهش هاي آتي در زمينه امنيت و توسعه پايدار گردشگري باشد./104
انتهای پیام/